vitaminetest

NES gaat uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Stress, vermoeidheid en ziekte zijn de prijs van een druk en jachtig leven. Hierdoor ontstaan energiegebrek en lichamelijke ongemakken die de kwaliteit van het leven aantasten.  Als verbetering van uw gezondheid uw doel is, dan vindt u met deze therapie een zeer betrouwbare en een bijzonder goed werkende remedie. 

 

NES therapie is geschikt voor volwassenen en kinderen en is inzetbaar voor uiteenlopende klachten.

 

NES scan – de behandeling

Tijdens een NES behandeling plaatst u uw hand op een scanner. Het scannen van uw lichaamsveld duurt ongeveer 15 minuten. Samen met uw therapeut Marijke, bespreekt u de resultaten en kijkt daarbij naar uw klachten. Vervolgens bepaalt zij de behandeling met de zogeheten infoceuticals, waarmee de verstoringen worden opgelost en uw lichaam weer in balans wordt gebracht. U ontvangt een behandel- en inname plan voor de infoceuticals.

 

Na 4 tot 6 weken kan een volgende scan gemaakt worden om de vorderingen te bekijken en te bespreken. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend.

 

Een vitaminetest is €79,00. 

NES infoceuticals

De infoceuticals hebben een imprint met bio-informatie, die direct de verstoringen identificeert en helpt corrigeren. De infoceuticals zijn succesvol omdat ze gelijk een perfecte match maken met het orgaan of (sub)systeem van het lichaam waarvoor ze zijn ontwikkeld. Infoceuticals bevatten gefilterd water en micromineralen die plantgerelateerd zijn. De infoceuticals worden als druppels in een glas water ingenomen.

 

NES therapie - extra informatie

Voor een NES therapie heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Een vergoeding voor deze behandeling is mogelijk vanuit uw aanvullende zorgverzekering, dit gaat niet van uw eigen risico af. Onze therapeuten zijn aangesloten bij de VBAG en RBCZ. Meer informatie hierover vindt u op vergoedingen. 

 

Contact met Orthokliniek Oost over de behandeling