Afvallen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt afvallen. Misschien wilt u afvallen na een zwangerschap of vormt uw gewicht een belemmering voor uw lichaam, op bijvoorbeeld fysiek of mentaal gebied.

 

Bij De Praktijk van Leonie & Marloes hebben wij diverse methodes om gewicht te verliezen. 5 kg afvallen, 50 kg afvallen het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij helpen u graag met een gezond dieet waarbij we werken met een vast dieetschema.  

 

Onze therapeuten helpen u graag tijdens het gehele traject van afvallen en zullen u altijd voorzien van het juiste advies en begeleiding om uw streefgewicht te bereiken. En misschien nog wel belangrijker, om uw streefgewicht te behouden.

 

 


BIO HCG

Een dieet zonder hongergevoel. Met een juist dieetschema kunt u met deze kuur afvallen zonder u slap en futloos te voelen. Onze therapeuten zullen u hierin volledig begeleiden. Kiest u ervoor de kuur zonder begeleiding te volgen dan kunt u de BIO HCG Kuur ook online bestellen, klik hier voor meer informatie.

 

Afvallen met Acupunctuur

Ondersteuning bij het afvallen met acupunctuur. Een aangepast dieet in combinatie met acupunctuur kan ervoor zorgen om de trek naar vet en zoetigheden te bedwingen en het verbetert uw stofwisseling. Bekijk de verdere informatie over acupunctuur.

 

6 weken plan

Voor mensen die centimeters willen afvallen op buik, benen en armen raden wij het 6 weken plan aan. Afvallen in centimeter zonder een streng dieet. In 6 weken naar een nieuw figuur, lees hier hoe!

 

 

Download onze app

U bent bezig met afvallen en wilt u gewichtsverlies altijd inzichtelijk hebben, download dan onze gratis app. Al uw resultaten overzichtelijk in één app, de manier om uw gewicht beter onder controle te houden. De app is te downloaden in de App store of Google Play store. 

 

Recepten

U bent bezig met een dieetschema of wilt gewoon gezond eten, neem dan eens een kijkje bij onze recepten. Wij hebben heerlijke recepten verzameld voor een gezond en fit leven. Eet smakelijk! 

 

Veel gestelde vragen

Afvallen brengt soms vragen met zich mee. Wij hebben voor u de meest gestelde vragen tijdens het afvallen op een rijtje gezet. Mocht uw vraag er niet tussen zitten neem dan gerust contact op met één van onze therapeuten.