Lever en galblaaszuiverings kuur

 

lever en galstenen

 

De lever is verantwoordelijk voor de distributie, verwerking en het onderhoud van onze hele brandstoffen voorraad. Daarnaast produceert de lever hormonen en essentiële eiwitten die beïnvloeden hoe het lichaam functioneert, groeit en geneest. De lever breekt afgedankte cellen af en de lever gebruikt enzymen om giftige en schadelijke substanties uit het bloed te filteren en af te voeren via de galstroom. Kortom, de lever reguleert onze stofwisseling en is in feite één grote schoonmaakfabriek. 

Het gekke is dat leverstenen heel vaak weinig of geen aanwijsbare symptomen veroorzaakt. Of anders gezegd: de symptomen zijn er wel maar wij leggen het verband niet tussen de klachten en deze oorzaak. Wat wel opgevallen is: bijna alle patiënten die leverstenen hebben, klagen erover dat ze het altijd koud hebben. Maar dat kan natuurlijk ook andere oorzaken hebben.

 

Lever- en galblaas reinigingskuren zijn het afgelopen jaar enorm in populariteit gestegen. 


Lever en Galblaas kuur - de behandeling

Pijnloos van je galstenen af! Eenvoudig en veilig met het complete pakket voor lever,- en galblaas reiniging in combinatie met darmspoelingen. Bestel hier.

 

Gebruik
Geadviseerd wordt het programma minstens 2 keer per jaar te doen, maar nooit als u zich niet lekker voelt.

 

Hoe gaat het in zijn werk!

Het is handig wanneer u besluit ook een darmspoeling te gaan doen, om hiervoor eerst een afspraak te maken bij ons, dit kan via 0541-294885. Dit bepaald dan namelijk de startdag van de kuur, deze is 2 á 4 dagen voor deze afspraak, u begint dat met het programma.

 

U kunt de kuur ook zonder darmspoeling volgen.

 

De kuur kunt u via deze link bestellen.

 

 

 

 

Zijn de 'spoelingen'veilig?

Voor mensen die in redelijke gezondheid verkeren en als er zich geen complicaties voordoen is het ritueel over het algemeen niet gevaarlijk. Het eten van vette/olierijke producten geeft een vergelijkbaar risico op het oplopen van een galkoliek of complicaties zoals een acute pancreasontsteking.

Darmspoeling - extra informatie

Voor een darmspoeling behandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Een vergoeding voor deze therapie is mogelijk vanuit uw aanvullende zorgverzekering, dit gaat niet van uw eigen risico af. Onze therapeuten zijn aangesloten bij de RBCZ, VBAG en NFG. Meer informatie hierover vindt u op vergoedingen.  De kosten van deze behandeling zijn te vinden op de pagina tarieven