Bioresonantie therapie

U heeft last van vermoeidheid, allergieën, migraine of hooikoorts en u weet zich geen raad? Dan is een behandeling met BICOM misschien wel de oplossing.

 

Bio resonantie therapie werkt met behulp van elektromagnetische trillingen. Deze therapie maakt gebruik van het feit dat ieder levend wezen een uniek trillingspatroon/lichaamseigen frequentie heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bioresonantie therapie – de behandeling

Bioresonantie therapie verhelpt gezondheidsklachten met behulp van trillingen. Het apparaat, de BICOM, wordt gebruikt om elektromagnetische velden in het lichaam te meten en te beoordelen. Op basis van deze uitkomsten wordt de behandeling gestart.

 

Door invloeden van buitenaf kan de communicatie tussen uw cellen verstoord worden. Hierdoor ontstaan ziekte symptomen. Wanneer er storing in de frequentie zit, betekent dit dat er bacteriën, parasieten, virussen en stralingen aanwezig zijn.

 

Door het opheffen van deze blokkades in uw cellen, kan uw lichaam zich weer zelf herstellen. Het lichaam wordt gestimuleerd zich van gifstoffen te ontdoen, waardoor klachten en allergieën afnemen of verdwijnen.

 

Voor de kosten van deze behandeling, klik hier

Hulp bij hooikoorts

Bio resonantie is goed in te zetten bij hooikoorts. Wanneer u zich laat behandelen tegen hooikoorts voordat de eerste pollen weer in de lucht zijn, is uw lichaam veel beter voorbereid. Hierdoor zullen de klachten minder zwaar zijn.

 

Een behandeling bij hooikoorts zorgt ervoor dat u minder last heeft van loopneuzen, niesbuien en tranende ogen die bij deze allergie horen.

 

Bioresonantie therapie - extra informatie

Voor een bioresonantie behandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Een vergoeding voor deze therapie is mogelijk vanuit uw aanvullende zorgverzekering, dit gaat niet van uw eigen risico af. Onze therapeuten zijn aangesloten bij de RBCZ, VBAG en NFG. Meer informatie hierover vindt u op vergoedingen.

 

Contact met Orthokliniek Oost over de behandeling