HCG KUUR

BIO HCG staat voor Biologische Humane Chorion Gonadotropine, dit laatste is een stof die bij mannen en vrouwen wordt aangemaakt. BIO HCG is een biologische variant op deze stof en er zitten absoluut geen hormonen in. 

 

Werking HCG kuur

BIO HCG heeft een terugkoppelfunctie naar de hypothalamus. Dit is het regelcentrum in de hersenen dat allerlei functies in het lichaam aanstuurt en een cruciale rol speelt bij de regulatie van het eetgedrag. De BIO HCG kuur wordt oraal ingenomen en zorgt ervoor dat de eetlust verdwijnt en de vetverbranding verhoogt. Hierdoor kunt u snel afvallen. U volgt een caloriearm dieet, volgens een vast dieetschema, dat u zonder problemen kunt volhouden dankzij de BIO HCG druppels.

 

Wanneer u de BIO HCG kuur neemt verdwijnt de eetlust en wordt de vetverbranding verhoogt waardoor snel afvallen wordt gestimuleerd. In combinatie met een dieetschema kunt u zonder problemen dit caloriearme dieet volgen.

 


Gezond afvallen

Met de HCG kuur kunt u naast snel afvallen ook nog eens gezond afvallen. U volgt geen crash dieet en kunt gezond leven. Gezond eten is belangrijk bij dit dieet en door de BIO HCG druppels zult u geen hongergevoel ervaren.

 

Drink voldoende water

Wanner je water drinkt heb je minder

behoefte aan andere dranken, die vaak

door de suikers wel calorieën bevatten. Je 

krijgt meer energie, dus je hebt eerder zin om iets actiefs te doen, waardoor je meer vet verbrand. Voor meer tips hierover klik hier.

 

Gezond leven

De HCG kuur bevat geen hormonen en remt het hongergevoel. Afvallen met deze kuur is absoluut veilig. Snel afvallen en toch een gezond leven erop nahouden is met deze kuur voor iedereen weggelegd. Het maakt niet uit of u veel of weinig overgewicht hebt, wilt afvallen na een bevalling of juist de laatste kilo’s kwijt wilt voor uw bruiloft. BIO HCG is biologisch en vermindert klachten op fysiek, mentaal of emotioneel gebied. Naast afvallen is bewegen ook heel belangrijk, intensief sporten is niet voor iedereen mogelijk, maar wist dat een half uur wandelen per dag voldoende is.  Ook hiervoor hebben wij de nodige tips voor u, klik hier.

BIO HCG – de behandeling

Iedereen die wil starten met de HCG kuur maakt telefonisch een afspraak voor een van de locaties. Tijdens één 45 minuten durende intake zal één van onze therapeuten, Marloes of Marijke uitgebreid met u spreken over uw hulpvraag en/of klachten op zowel fysiek, mentaal als emotioneel gebied. Zo krijgt zij inzicht in uw persoonlijke situatie en bepaalt samen met u de doelstelling. Verschillende waarden zullen worden gemeten zoals; het aantal calorieën dat uw lichaam verbruikt, uw BMI (deze geeft de ernst van het overgewicht aan) en uw vetmassa. 

Tijdens de HCG kuur staat u onder begeleiding van een onze gediplomeerde therapeuten.  U heeft 4 weegmomenten tijdens de behandeling waarbij de verschillende waarden worden gemeten. Ook na de BIO HCG kuur zullen wij u tijdens de stabilisatie blijven begeleiden en coachen. Voor de kosten van deze behandeling klik hier

 

Afvallen - extra informatie

Een vergoeding voor deze therapie is mogelijk vanuit uw aanvullende zorgverzekering, dit gaat niet van uw eigen risico af en u heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig. Onze therapeuten zijn aangesloten bij de RBCZ en VBAG. Meer informatie hierover vindt u op vergoedingen.

Contact Orthokliniek Oost