TOMATENSOEP MET BALLETJES
- 100 gr. gemalen bieflappen tot balletjes draaien
- 750 ml water
- 250 gr. Tomaten ontveld en gepureerd
- 2 el gesnipperde bladselderij
- 1/2 el tijm
- 1 zakje Knorr tomatenbouillon
- Zout, peper en nootmuskaat
- Een bosje verse basilicum
Bereidingswijze
Breng het water met de balletjes aan de kook en schuim dit af.
Voeg de gepureerde tomaten, bladselderij, tijm en tomatenbouillon toe en laat dit op een laag vuur zachtjes doorkoken.
Voeg naar smaak zout, peper en nootmuskaat toe en knip op het laatst de verse basilicum erin. Download hier het recept.
Eet smakelijk!
ONTWATERINGSOEP
- 6 Uien
- 3 Tomaten
- 2 Paprika’s
- 1 bos Selderij
- 1 Witte Kool
- Kruiden
Bereidingswijze
Was de groenten en snijd deze in stukken.
Kook ze ongeveer 1 uur in ruim water.
Op smaak brengen met bijvoorbeeld: peper, sojasaus, rozemarijn, oregano, tijm of basilicum.
GEEN ZOUT !!
Pureer de soep, om een gebonden soep te krijgen. Download hier het recept
Deze soep kunt zoveel eten als u wilt, want hij bevat zeer weinig calorieën
en breekt het lichaamsvet af.
Eet smakelijk!
COURGETTESOEP (TIJDENS STABILISATIE)
- 1 Courgette
- 1 tomaat
- 1 teentje knoflook
- 50 gram knol selderij
Bereidingswijze
De courgette snijden in dobbelsteentjes, de helft van de dobbelsteentjes van de courgette bewaren.
De knolselderij 3 minuten koken met weinig water (niet snijden)
De rest van de groenten pureren met een staafmixer
De dobbelsteentjes van courgette terug in de soep.
Op smaak maken met zout en citroen sap. Download hier het recept
Eet smakelijk!