Het 6 weken plan

Afvallen met het 6 weken plan is afvallen zonder streng dieet. Wij maken bij dit plan gebruik van cavitatie en lymfedrainage. Dit plan is niet zozeer gericht op 5 of 10 kg afvallen, maar juist op het afvallen in centimeters.

 

Afvallen in centimeters

Voordat het 6 weken plan is geïntroduceerd zijn we samen met SBS6 op zoek gegaan naar een cliënt die dit concept zou willen volgen. Dit is Martine geworden. Zij werd 8 weken lang tijdens het afvallen gevolgd door de camera's van het nieuwe programma I Want My Figure Back. Martine heeft hierbij een prachtig resultaat behaald. Heb u de uitzending gemist dan kunt u deze hier terug kijken.

 

Afvallen in centimeters

Met het 6 weken plan kunt u in korte tijd veel centimeters kwijt raken. Afvallen bij uw buik, benen, armen zonder een streng dieet. U ontvangt van onze therapeut beweeg en voedingsadviezen welke gericht zijn op een gezond leven.

 

Gezond en fit lichaam

Het 6 weken plan is een behandeling met het effect van een liposuctie. Door middel van een cavitatie behandeling bereikt u het effect van liposuctie zonder een gevaarlijke operatie en littekens. Bij cavitatie wordt door middel van laagfrequente ultrasone geluidsgolven het allereerste overtallige lichaamsvet vrij gemaakt. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd door middel van lymfedrainage. Wilt u alvast meer informatie over deze manier van afvallen neem dan contact op met Marloes of Marijke.

 

Een goede stofwisseling en weerstand

Vetverbranding hangt samen met uw lymfesysteem. Wanneer het lymfestelsel niet goed functioneert, heeft dit een negatieve invloed op uw vetverbranding. Om dit te voorkomen wordt tijdens het 6 weken plan lymfedrainage ingezet. Dit zorgt ervoor dat vetcellen die dankzij de cavitatie losgekomen zijn sneller en effectiever worden afgevoerd.

Het 6 weken plan – de behandeling

Het afvallen met het 6 weken plan bestaat uit 2 behandelingen per week. We beginnen met cavitatie om vet en cellulitis veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Zo ervaart u een gladde en gezonde huid. De aansluitende behandeling is een lymfedrainage.  Klik hier voor de prijslijst.

 

Bij een lymfedrainage worden lymfevaten weer open gemaakt. Afvalstoffen worden beter afgevoerd waardoor u sneller zal afvallen. U voelt zich fitter en gezonder doordat uw lichaam beter gereinigd wordt. Een goede weerstand en een goede stofwisseling zijn het resultaat van deze behandeling.

Na de behandeling volgt een afsluitend eindgesprek en ontvangt u een gratis sportspier behandeling. 

Contact met Orthokliniek Oost over de behandeling