Ik wil stoppen met roken

Elke roker wil graag stoppen met roken. Elk jaar zijn er weer duizenden rokers die met een opgewekt gevoel beginnen aan die poging die natuurlijk wel gaat lukken, maar de opgewektheid verdwijnt snel en maakt plaats voor prikkelbaarheid, zich ongemakkelijk voelen en snel geïrriteerd raken.

 

De combinatie van lichamelijke verslaving aan nicotine en de geestelijke afhankelijkheid, maken het uiteindelijk erg moeilijk om daadwerkelijk te stoppen.

 

 

 

Stoppen met roken – de behandeling

Onze therapeuten Marloes en Marijke zijn uw bondgenoot om voortaan rookvrij door het leven te gaan. Zij maken samen met u een behandelplan.

 

Door middel van ooracupunctuur of laserbehandeling zal de behoefte aan roken verminderen. Het dient om bijverschijnselen en ongemakken tegen te gaan. Hierdoor is de kans toegenomen om het stoppen succesvol vol te houden. De vitaliteit keert meestal snel terug en u voelt zich energieker dan ooit. Zo wordt volhouden steeds gemakkelijker!

 

U ondergaat 4 acupunctuur of laser behandelingen in combinatie met bioresonantietherapie. Indien nodig en in overleg met u, is extra ondersteuning mogelijk.

Helpt laser/acupunctuur mij definitief van het roken af?

De therapeut is uw bondgenoot maar u moet het natuurlijk wel zelf doen. De meest succesvolle methode om met roken te stoppen blijkt de methode te zijn, die zowel de lichamelijke als de geestelijke afhankelijkheid doorbreekt. De therapeut zal dus aan beide aspecten aandacht besteden en u tips geven hoe u om kunt gaan met een leven zonder nicotine. Een behandeling met laser/acupunctuur kan de longenergie en zelfs de wilskracht versterken. 

 

Stoppen met roken - extra informatie

Voor een stoppen met roken behandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Een vergoeding voor deze therapie is mogelijk vanuit uw aanvullende zorgverzekering, dit gaat niet van uw eigen risico af. Onze therapeuten zijn aangesloten bij de RBCZ, VBAG en NFG. Meer informatie hierover vindt u onder vergoedingen.

 

Contact met Orthokliniek Oost over de behandeling