Ga jij met ons de uitdaging aan?
 

Wanneer: Start woensdag 26 februari t/m woensdag 1 april (wekelijks)

Hoe vaak: 6 bijeenkomsten

Tijdstip: 19.00 uur tot 20.30 uur

Locatie: De Praktijk van Leonie & Marloes, De Mors 31 te Ootmarsum

Kosten: €285,- per persoon (inclusief Bio Hcg Original kuur)

 

Wij gaan samen met je kijken hoe je een begin kunt maken aan een duurzame verandering. We geven je handvatten om je levensstijl aan te passen. Hierbij kijken we naar de huidige leefpatronen en (eet)gewoontes. Daar moeten veranderingen in worden aangebracht, klein en groot. Met ons Bio Hcg Original programma ga je werken aan balans en ontspanning in je lichaam, geest, verstand en gevoel. Centraal staat het beter omgaan met stress en verminderen van energievreters zoals suiker en alcohol.
 

Waarom in 40 dagen?

Een nieuw patroon aanleren kost je namelijk gemiddeld 40 dagen. Je moet een oud patroon, een pad dat je misschien al jaren bewandelt, doorbreken om je gedrag structureel te veranderen. De enige manier om dit succesvol te doen, is door een nieuw en beter patroon te introduceren. We gebruiken deze 40 dagen om gezondere (eet)gewoontes te vinden en deze langzaam in te laten slijten. Zo vormen de komende 40 dagen jouw start naar een fittere levensstijl.
 

Waarom samen?

In een groep kun je ervaringen uitwisselen en samen streven naar je einddoel. Een ieder wil fitter worden en beter in balans komen en je kunt elkaar daarbij goed ondersteunen en motiveren. Dit alles gaat natuurlijk ook samen met een gezonde dosis humor.
Ook krijg je toegang tot een besloten Facebook groep waar wij tips delen en jij hierin je ervaringen te delen met de rest van de groep. 

 

We verklappen nog niet alles wat we deze avonden gaan doen, maar een tipje van de sluier: We gaan proeven en krijgen tips van een professionele kok. 

 

Ja, ik doe mee!

Bel of mail ons om je aan te melden

Telefoon: 0541-294885

Mail: info@depraktijkvlm.nl

 

Gezonde groet,

Marloes & Leonie