Voedingsmiddelentest

Gezond leven

Nu overgewicht een steeds groter thema is in onze maatschappij, kiezen steeds meer mensen voor gezond eten. Sportcentra worden druk bezocht en verse groente zijn helemaal in.

 

In ons land wordt overgewicht een steeds grotere bedreiging voor onze gezondheid. Bij de helft van de volwassenen en 30 % van de jeugd onder de 18 jaar.

 

Bij De Praktijk van Leonie & Marloes helpen wij u graag bij het afvallen. Daarna moeten er bewuste keuzes gemaakt worden om het resultaat te behouden. Daarvoor hebben wij een concept waarbij wij uw eetpatroon afstemmen op uw behoeftes, voor een blijvend resultaat.

 

Pro Nutri - de behandeling

De Voedingsmiddelentest, ook wel de Pro Nutri genoemd, geeft u informatie over voedselintoleranties en allergieën. Door middel van deze test kunnen wij u adviezen geven met aanpassingen van uw eetpatroon. Een veilige en pijnloze meting die leidt tot een individueel voedingsplan voor uw gewicht en uw gezondheid.

 

Gezond afvallen

Pro Nutri geeft informatie over de hoeveelheid calorieën, cholesterol, natrium en kalium per voedingsmiddel. Dit kan bijdragen aan het verbeteren van de energiehuishouding, afvallen en verbetering van de algehele gezondheid.

Voedingsmiddelentest extra informatie

Voor een voedingsmiddelentest heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Een vergoeding voor deze therapie is mogelijk vanuit uw aanvullende zorgverzekering, dit gaat niet van uw eigen risico af. Onze therapeuten zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen. Meer informatie hierover vindt u op vergoedingen. De kosten van deze behandeling zijn €150,00

 

Contact met Orthokliniek Oost over de behandeling